Трамп звинуватив Мюллера - розслідування псує відносини з Москвою

Трамп звинуватив Мюллера - розслідування псує відносини з Москвою

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп покладає відповідальність за псування відносин із Росією на ЗМІ та розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо ймовірної причетності РФ до президентських виборів у 2016 році.

Про це він написав у Twitter.

"Левова частка у тому, що відносини з Росією стали ворожими, належить фейковим новинам і корумпованим розслідуванням щодо Росії, яке очолюють демократичні лоялісти або люди, що працювали на Обаму", - вважає глава Білого дому.

Він додав, що вважає Мюллера "найбільш суперечливим з усіх" – крім заступника генерального прокурора Роберта Розенстайна. "Немає ніякої змови, тож вони з'їхали з глузду!", - зауважив Трамп.

Цей допис з'явився на сторінці президента США у Twitter впродовж кількох годин разом з його іншими висловлюваннями по Росії. Зокрема, зранку він анонсував ракетний удар по Сирії у відповідь на хімічну атаку Асада попри погрози росіян збивати ці ракети.

Читайте також: Готуйся, Росіє, вони прилетять: Трамп анонсував ракетний удар по Сирії

В іншому повідомленні глава Білого дому констатував, що відносини США і РФ скотилися до найнижчої точки й стали гіршими, ніж за часів "холодної війни". У цьому ж дописі він висунув ініціативу припинити гонку озброєнь, вочевидь, маючи на увазі заяви Путіна про розробку в РФ нових озброєнь.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-