Трамп відправив замість себе на Саміт Америк Пенса

Трамп відправив замість себе на Саміт Америк Пенса

Укрінформ
Після скасування першого візиту президента США Дональда Трампа до країн Латинської Америки та участі у Саміті Америк через підготовку відповіді Вашингтоном на ситуацію в Сирії, Сполучені Штати представить там віце-президент Майкл Пенс.

Про це поінформував у вівторок Білий дім, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Віце-президент матиме честь представляти Сполучені Штати на VIII саміті Північної та Південної Америк – на прохання президента Трампа", - заявив з цього приводу директор з питань комунікацій офісу віце-президента США Джаррод Ейджен.

Очікується, що Пенс проведе зустрічі з главами держав регіону з метою зміцнення економічних зв'язків із союзниками США в регіоні, а також посилення тиску на недемократичні режими в регіоні, зокрема, у Венесуелі.

Це вже не перший візит віце-президента США Пенса до Латинської Америки. Минулого року він уже відвідав регіон, де зустрівся з президентами Аргентини, Чилі, Колумбії і Панами. Наступного місяця Пенс планує здійснити візит до Бразилії.

Читайте також: Трамп скасував візит до Латинської Америки

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Білий дім заявив про скасування першого візиту президента США Дональда Трампа до країн Латинської Америки. При цьому було наголошено, що американський лідер залишиться в країні для того, щоб зосередити увагу на реакції США після хімічної атаки в передмісті Дамаска. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-