Посольство РФ просить зустрічі з главою МЗС Британії у

Посольство РФ просить зустрічі з главою МЗС Британії у "справі Скрипаля"

Укрінформ
Посольство РФ у Лондоні направило британському МЗС ноту з проханням про зустріч посла РФ з главою Міністерства закордонних справ Борисом Джонсоном у "справі Скрипаля".

Про це йдеться у повідомленні на сайті російського посольства у Британії.

"Як видається, давно назріла зустріч посла Олександра Яковенка з міністром закордонних справ Великої Британії Борисом Джонсоном для обговорення всього комплексу двосторонніх відносин, а також розслідування інциденту в Солсбері. У зв'язку з цим Яковенко направив Джонсону особисту ноту", - йдеться у повідомленні.

У російському диппредставництві відзначили, що поточний рівень співпраці посольства з МЗС Британії незадовільний.

У МЗС Британії заявили, що отримали запит і згодом нададуть відповідь, повідомляє Sky News.

Як повідомлялося, 4 березня у британському місті Солсбері був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його донька Юлія. Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи «Новічок», розробленою ще у СРСР.

Минулого тижня донька розвідника Юлія опритомніла і відтоді йде на поправку, 6 квітня також повідомили, що сам Скрипаль вийшов з критичного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-