Нові санкції США не вплинуть на зустріч Трампа з Путіним

Нові санкції США не вплинуть на зустріч Трампа з Путіним

Укрінформ
Нові американські санкції не вплинуть на майбутню зустрічі президента США Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним.

Про це заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс на брифінгу, повідомляє Reuters.

За словами, представника Білого дому, буде продовжуватись робота над організацією зустрічі з Путіним у майбутньому.

«Як сказав президент, він хоче мати добрі відносини з Росією, але це буде залежати від деяких дій росіян», — сказала речниця.

Читайте також: Трамп і Путін говорили про можливу зустріч, але до вислання дипломатів - Білий дім

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 6 квітня, через дестабілізуючу діяльність уряду РФ по всьому світу – від України і Сирії до країн західної демократії, адміністрація США запровадила новий пакет санкцій проти десятків фізичних та юридичних осіб в Російській Федерації. Серед них - наближені до Кремля бізнесмени. Крім того, американський Мінфін запровадив обмеження проти 15 юридичних осіб – компаній та організацій.

Усі їхні активи, що підпадають під юрисдикцію США, заблоковані. Фізичним та юридичним особам у Сполучених Штатах заборонено мати з ними справи чи укладати угоди. Крім того, особи, які не є резидентами США, можуть також потрапити під санкції через свідоме проведення значних транзакцій з особами та компаніями, зазначеними в списку санкцій США.

2 квітня у Білому домі підтвердили, що була розмова про зустріч президента США Дональда Трампа та президента РФ Володимира Путіна, однак від коментарів відмовилися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-