Британія назвала збоченням пропозицію РФ спільно розслідувати отруєння Скрипаля

Британія назвала збоченням пропозицію РФ спільно розслідувати отруєння Скрипаля

Укрінформ
Делегація Великої Британії в Організації із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ) назвала заклики російської сторони спільно розслідувати інцидент у Солсбері - збоченням.

Про це повідомляє британська делегація у Twitter.

"Пропозиція Росії створити спільну британсько-російську групу з розслідування інциденту у Солсбері є збоченням. Це тактика відволікання уваги, дезінформації для того, аби ухилитися від питань, на які російська влада повинна відповісти", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Глава російської розвідки звинувачує Британію і США в отруєнні Скрипалів

Як повідомляв Укрінформ, 4 березня в британському місті Солсбері був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль та його донька Юлія. Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", розробленої ще в СРСР. Близько 30 країн, а також НАТО вирішили вислати російських дипломатів у відповідь на застосування Росією бойової хімічної речовини. Зі свого боку РФ оголосила персонами нон грата дипломатів із 23 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-