Спецпрокурор Мюллер перевіряє зв'язок кампанії Трампа з Ассанжем – WSJ

Спецпрокурор Мюллер перевіряє зв'язок кампанії Трампа з Ассанжем – WSJ

Укрінформ
Слідча група на чолі зі спецпрокурорм Робертом Мюллером зацікавилась питанням можливої зустрічі колишнього радника Трампа Роджера Стоуна з Джуліаном Ассанжем, про яку Стоун згадав у робочому листуванні.

Про це повідомило в понеділок американське впливове видання The Wall Street Journal.

"Спеціальний прокурор, який розслідує можливі зв'язки між представниками кампанії Трампа та росіянами, вивчає заяву давнього радника (Трампа – ред.) Роджера Стоуна в 2016 році про те, що він зустрічався із засновником WikiLeaks Джуліаном Ассанжем", - зауважує видання із посиланням на джерела, обізнані у справі.

Читайте також: Розслідування Мюллера викрило зв'язок Гейтса з російською розвідкою

Як уточнюється, Мюллер вивчає епізод, коли Стоун під час кампанії написав в електронному листі іншому представнику кампанії Трампа про те, що "минулого вечора зустрічався з Джуліаном Ассанжем". Через певний час після цього веб-сайт WikiLeaks випустив матеріал із конфіденційними матеріалами щодо Гілларі Клінтон, які, за твердженнями американських чиновників, були зламані Кремлем.

Сам Стоун заперечив свій зв'язок з Ассанжем, заявивши, що його заява в листі була жартом, а сам він не проводив такої зустрічі і не перебував у той вечір у Лондоні, де переховується Ассанж.

Читайте також: Еквадор позбавив Ассанжа засобів зв'язку із зовнішнім світом

Нагадаємо: в Сполучених Штатах триває розслідування ФБР на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером зв'язків президентської кампанії Дональда Трампа з російським урядом, а також втручання Росії у президентські вибори в США.

Фото на першій сторінці: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-