Прем’єр Угорщини: у країні готується державний переворот

Прем’єр Угорщини: у країні готується державний переворот

Укрінформ
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив про загрозу державного перевороту в країні.

Як повідомляє ТСН з посиланням на AFP, про це він заявив в ефірі радіостанції MR1.

За словами угорського прем’єра, у країні нібито діють до 2 тисяч змовників, цим людям заплатили, щоб вони повалили його уряд.

Орбан вважає, що вони працюють над тим, щоб встановити новий уряд, який буде налаштований на підтримку імміграції і буде вигідним для мільярдера Джорджа Сороса.

Читайте також: Угорщина виступає проти обов'язкових квот для мігрантів

Цю заяву Віктор Орбан зробив напередодні парламентських виборів, які відбудуться 8 квітня. Він каже, що йому відомі імена “заколотників” і на кого вони працюють. Після виборів угорський прем’єр обіцяє вжити проти них “моральних, політичних та юридичних” заходів.

Раніше Віктор Орбан заявив, що вважає наплив мусульман із Близького Сходу в Європу не процесом прийому біженців, а мусульманським загарбанням. "Ми не вважаємо цих людей мусульманськими біженцями. Ми вважаємо їх мусульманськими загарбниками", - сказав він. 

Він зазначив, що для того, аби дістатися із Сирії до Угорщини, треба перетнути чотири країни. І саме тому Орбан не вважає сирійців людьми, що намагаються вижити, а лише тими, хто шукає кращого життя. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-