Канада готова розширити санкції проти Росії - уряд

Канада готова розширити санкції проти Росії - уряд

Укрінформ
У випадку необхідності посилення тиску на Росію Канада готова накласти додаткові санкції на прибічників кремлівського режиму.

Про це йдеться у відповіді уряду Канади на нещодавно опублікований звіт Постійного комітету федерального парламенту із питань оборони, текст якої є у розпорядженні Укрінформу.

"Уряд Канада готовий накласти додаткові санкції, які буде потрібно, аби підтримувати тиск на Росію. Канада ухвалює рішення стосовно санкцій у тісній співпраці з міжнародними партнерами та союзниками, у тому числі G7, НАТО та ЄС", - йдеться у документі.

При цьому в уряді наголосили, що наразі під дію канадських санкцій підпадають більше 300 російських та українських фізичних і юридичних осіб. "Ці заходи залишатимуться у дії, поки не будуть скасовані, а їх тривалість безпосередньо прив'язана до повного виконання Росією своїх зобов'язань відповідно до Мінських угод, а також поваги до суверенітету й територіальної цілісності України", - наголошується у тексті.

Читайте також: МЗС: окупанти зривають перемир’я на Донбасі – санкції треба посилювати

Нагадаємо, в оприлюдненому наприкінці грудня минулого року звіті Постійного комітету парламенту Канади із питань оборони "Канадська підтримка України у час кризи та збройного конфлікту", уряд закликають розширити санкції проти Росії за її агресію щодо України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-