Пожежа в Кемерові: арештували ще одного керівника ТЦ

Пожежа в Кемерові: арештували ще одного керівника ТЦ

Укрінформ
Заарештовано техдиректора згорілого в Кемерові (РФ) торгівельно-розважального центру.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Заводський суд Кемерова заарештував на два місяці Георгія Соболєва - технічного директора ТРЦ "Зимова вишня", пожежа в якому забрала життя 64 людей", - повідомив кореспондент Інтерфаксу із залу суду.

"Суд постановив задовольнити клопотання слідства і обрати Соболєву запобіжний захід у вигляді взяття під варту до 25 травня", - сказав суддя Віктор Гааг.

Раніше повідомлялося, що затримані і допитані п'ятеро підозрюваних у справах про пожежу в ТРЦ "Зимова вишня". Порушено кримінальну справу за статтями "заподіяння смерті з необережності" (ст. 109 КК РФ), "порушення вимог пожежної безпеки, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб" (ст. 219 КК РФ) і "надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки "(ст. 238 КК РФ).

Читайте також: Трагедія у Кемерові: керівника ТЦ арештували на два місяці

У вівторок суд продовжив термін затримання до 72 годин технічного директора ТРЦ "Зимова вишня" Соболєва, керуючої Надії Судденок, Олександра Нікітіна та Ігоря Полозіненка - співробітника і керівника компанії "Системний інтегратор", що займалася обслуговуванням пожежної сигналізації в ТРЦ.

У середу суд заарештував до 25 травня Судденок і охоронця Сергія Антюшкіна, який не включив пожежну сигналізацію.

Пожежа у ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерові сталася 25 березня. За останніми даними, під час пожежі загинули 64 людини, в тому числі понад 40 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-