Російський омбудсмен звинувачує опозицію у спекулюванні на трагедії в Кемерові

Російський омбудсмен звинувачує опозицію у спекулюванні на трагедії в Кемерові

Укрінформ
Уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова звинуватила російську опозицію в прагненні нажити "політичний капіталець" на трагедії в Кемерові й "реабілітовувати себе в очах спонсорів".

Про це омбудсмен написала в Instagram

"Але є й інші: ті, хто не упускають можливості нажити хоч якийсь політичний капіталець на трагедії і реабілітувати себе в очах "спонсорів". Ті, хто "підривають" інтернет неправдивими інформаціями про ситуацію в Кемерові. Ті, хто закликають до акцій громадянської непокори, використовуючи будь-який привід розхитати ситуацію", - пише Москалькова.

За її словами, співробітники її апарату, а також уповноважений з прав людини в Кемеровській області сьогодні повідомили, "що певна група людей намагається "розхитати ситуацію" і закликає на сумнівні акції!". "Люди, схаменіться!" - говорить Москалькова й закликає "не розпалювати гнів".

Читайте також: Пожежа в Кемерові: губернатор звинувачує опозицію у "розхитуванні ситуації"

Як повідомляв Укрінформ, раніше на нараді 27 березня з президентом РФ Володимиром Путіним губернатор Кемеровської області Аман Тулєєв звинуватив опозицію в спробі "розхитати ситуацію" у зв'язку з пожежею в "Зимовій вишні".

Пожежа в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерово сталася 25 березня. Займання виникло на останньому поверсі, де знаходилися кінозали і в неділю було багато дітей. За офіційними даними, загинули 64 людини.

Путін оголосив 28 березня днем трауру за загиблими в результаті пожежі в торговому центрі в Кемерово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-