Адвокатська палата визначилася з датою розгляду справи Фейгіна

Адвокатська палата визначилася з датою розгляду справи Фейгіна

Укрінформ
Розгляд в Адвокатській палаті Москви питання про можливе позбавлення Марка Фейгіна статусу адвоката відбудеться 24 квітня.

Про це він повідомив у Facebook.

"Отже, розгляд Радою адвокатської Палати міста Москви моєї дисциплінарної справи перенесено на 24 квітня 2018 року", - написав Фейгін.

Раніше адвокат зазначав, що в разі позбавлення його адвокатського статусу "це буде не крапкою в цій історії". У такому разі Фейгін, за його словами, поїде в Європу та США і "там розповідатиме про особливості правової системи в Росії".

Читайте також: Адвокат: у справі Сущенка від обвинувачення будуть лише два свідки

Як повідомлялося, 6 грудня 2017 року кваліфікаційна комісія Адвокатської палати Москви проводила розгляд скарги прокремлівського блогера Анатолія Шарія на Фейгіна. У результаті засідання перенесли на 24 січня 2018 року, потім - на 27 лютого.

На підтримку адвоката виступили IV Форум вільної Росії, опозиційний політик Олексій Навальний, російський Союз солідарності з політв'язнями тощо. Також на підтримку Фейгіна виступили правозахисники зі Швеції і США.

Марк Фейгін - російський адвокат, що захищав українських політв'язнів: Надію Савченко, Мустафу Джемілєва, Ільмі Умерова. Нині він захищає кореспондента Укрінформу Романа Сущенка. 27 березня почалися попередні слухання в Мосміськсуді.

Раніше Фейгін повідомляв, що питання про позбавлення його статусу адвоката перенесене на "невизначений час".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-