Родичі заявляють про загибель 41 дитини на пожежі у Кемерові

Родичі заявляють про загибель 41 дитини на пожежі у Кемерові

Укрінформ
Родичі загиблих при пожежі в російському Кемерові заявили, що загинула 41 дитина. Відповідні списки вивішені в штабі, створеному родичами. Всього в списках 64 прізвища загиблих.

Ініціативна група родичів також заявила, що оглянула морг з тілами загиблих, повідомляє «Медуза» з посиланням на Інтерфакс.

«Ми оглянули тіла, якщо судити за розмірами, то там близько 20 дорослих, інші діти. Тіла не ховали - ми оглянули кожен кабінет, підвал, горище, гаражі. Деякі тіла просто в коробках», - сказав один з членів ініціативної групи на мітингу в центрі Кемерова.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у вівторок сотні жителів Кемерова, де в неділю сталася пожежа в торговельному центрі з десятками жертв, на стихійному мітингу зажадали відставки місцевої влади, а також щоб до них вийшов президент РФ Володимир Путін, який зараз перебуває в місті.

Читайте також: Протестувальники у Кемерові вимагають розповісти правду про пожежу в ТЦ

Пожежа в ТЦ «Зимова вишня» в центрі Кемерова почалася вдень 25 березня і поширилася на площі 1,6 тисячі кв. м. Наразі відомо про 64 загиблих, ще шестеро залишаються зниклими безвісти.

Серед причин пожежі називають підпал поролону на ігровому майданчику або несправність проводки. За даними МНС, пожежа могла також початися через вибух апарату, що виготовляє цукрову вату або попкорн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-