Протестувальники у Кемерові вимагають розповісти правду про пожежу в ТЦ

Протестувальники у Кемерові вимагають розповісти правду про пожежу в ТЦ

Укрінформ
У Кемерові біля будівлі адміністрації регіону проходить мітинг. Причиною стала пожежа в торговельному центрі "Зимова вишня", яка, згідно з попередніми даними, забрала життя 64 людей.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Спочатку на площі Рад зібралися близько 300 осіб, згодом кількість людей стала збільшуватися. Багато хто приніс з собою світлини дітей.

Містяни вимагають від влади розповісти правду про трагедію, що сталася у неділю. Багато хто не вірить, що оприлюднена кількість жертв відповідає дійсності; інші вважають, що відразу після початку пожежі в ТЦ прибуло надто мало рятувальників, які не зробили усього необхідного для порятунку людей. Час від часу натовп починає скандувати «Правду!» та «У відставку!».

Рано вранці у вівторок до Кемерово прибув президент Росії Путін, він поклав квіти біля торговельного центру "Зимова вишня".

Пожежа виникла 25 березня на останньому поверсі ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово. Згідно з останніми даними, загинуло 64 людини, більш як 40 осіб звернулися по медичну допомогу.У рамках порушеної кримінальної справи затримали і допитали чотирьох осіб, у тому числі орендаря приміщення, в якому, як припускають, був епіцентр займання.

Читайте також: Пожежа у Кемерові: охоронець відключив систему оповіщення - Слідком РФ

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня у підмосковному Волоколамську, де сталося масове отруєння дітей газом від отруйних речовин, витік якого відбувся на сміттєвому полігоні, також спалахнули масові протести. Губернатора Московської області Андрія Воробйова і керівника Волоколамського району Євгена Гаврилова, які приїхали у Волоколамськ, закидали сніжками біля стін лікарні, в яку були доставлені діти, що постраждали унаслідок викиду на сміттєвому полігоні "Ядрово" . При цьому люди вимагали відставки губернатора. Викид сірководня на сміттєвому полігоні "Ядрово" неподалік від Волоколамська стався 21 березня. У місцевому управлінні освіти з цим інцидентом пов'язують отруєння трьох десятків учнів місцевої школи №2.

Фото: Інтерфакс

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-