Трагедія у Кемерові не змусила рейтингові телеканали РФ змінити вечірню сітку

Трагедія у Кемерові не змусила рейтингові телеканали РФ змінити вечірню сітку

Укрінформ
Найбільш рейтингові й загальнодоступні російські телеканали у неділю увечері фактично проігнорували трагедію в Кемерово, не змінивши розклад свого мовлення і не згадавши про жертв катастрофічної пожежі в ТРЦ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На головних російських телеканалах висвітлення катастрофічної пожежі в Торговому центрі в Кемерово, що забрала життя десятків людей, у тому числі дітей, зайняло лише кілька хвилин у випусках новин. Далі сітку мовлення ламати не стали. У ефірі йшли розважальні програми.

На Першому каналі у вечірньому прайм-таймі йшла програма «Що? Де? Коли»?, Росія-1 показував пропагандистський фільм-інтерв'ю Володимира Соловйова і Володимира Путіна «Миропорядок-2018», на НТВ йшло розважальне шоу «Зірки зійшлися» і серіал «Петрович». Детальна розповідь про трагедію почалася лише у ранкових ефірах у понеділок.

Читайте також: МНС Росії повідомляє про 64 загиблих при пожежі у Кемерові

Як повідомлялося, пожежа в ТРЦ «Зимова вишня» в Кемерово (Росія) спалахнув у неділю, 25 березня. Вогонь почав поширюватися на четвертому поверсі, де розташовано дитячий розважальний центр, ковзанку і три зали кінотеатру. Площа пожежі склала 1500 кв. м. За попередніми даними, пожежа забрала життя 56 людей. Слідком РФ затримав директора кемеровського ТЦ «Зимова вишня», його заступника з безпеки і ще одну людину.

Міністерство закордонних справ України перевіряє інформацію, чи є українці серед загиблих і постраждалих в результаті пожежі в торговому центрі в Кемерово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-