Трамп каже, що легко знайде адвокатів для

Трамп каже, що легко знайде адвокатів для "російської" справи

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що не відчуває дефіциту для найму адвокатів чи юридичних фірм для його захисту у справі,, розслідування в якій веде спецпрокурор Роберт Мюллер.

Про це він написав у серії Twitter-повідомлень у неділю, передає Укрінформ.

"Багато адвокатів та провідних юридичних фірм хочуть представляти мої інтереси у російській справі... Не вірте повідомленням "фейкових новин" про те, що важко знайти адвоката, який взявся би за це. Адвокати ніколи не відмовлятимуться від популярності й можливості заробити, хоча деякі мають суперечливі відчуття", - зазначив президент США в одному із дописів у Twitter.

Продовжуючи, він підкреслив: "Проблема полягає в тому, що новому адвокату або юридичній фірмі знадобиться кілька місяців, аби набрати обертів (хоча би за тієї причини, щоб їм заплатили побільше), що є несправедливим для нашої великої країни", - наголосив Трамп.

Крім того, він висловив задоволення своєю нинішньою командою юристів. "До того ж, не було змови з Росією, крім як у брехливої Гілларі та демократів!" - стверджує президент США.

Нагадаємо, розслідування спецпрокурора Мюллера триває протягом кількох місяців. Він уже добився визнання провини від кількох високопоставлених представників штабу Трампа. Ще один – Пол Манафорт оскаржує звинувачення проти нього в суді. 

Читайте також: Трамп готується вислати десятки російських дипломатів — Bloomberg

Крім того, на початку року американський суд виніс офіційні звинувачення 13 фізичним і трьом юридичним особам з Росії, які були замішані у втручанні в президентські вибори в США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-