Саркозі - французам: Ніколи не зраджував довіру

Саркозі - французам: Ніколи не зраджував довіру

Укрінформ
Колишній президент Франції Ніколя Саркозі виступив на телебаченні та запевнив французів, що ніколи не зраджував їхньої довіри, що немає достатніх доказів його провини, а нинішня справа проти нього – це наклеп.

Про це Саркозі сказав у ефірі французького телеканалу TF1, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я ніколи не зраджував довіру французів", - сказав він на знімальному майданчику.

Саркозі також запевнив, що ніяких нових аргументів щодо його винуватості представлено не було.

"Нічого нового не було отримано… Немає жодного походження будь-яких доказів проти мене", - сказав колишній глава держави.

Читайте також: Син Каддафі заявив про наявність у нього доказів проти Саркозі

"…Є тільки ненависть, бруд, посередність, наклеп", - сказав Саркозі.

Щодо звинувачень на його адресу з боку представників Каддафі, він вказав, що не було надано жодних доказів, чи то відео, фото чи документальних надійних доказів та заперечив правдивість документів, представлених журналістами раніше.

«Ці люди, які є вбивцями, злочинцями, правопорушниками, не дають жодних доказів», - сказав Саркозі про людей з оточення Каддафі, які виступили із звинуваченнями проти нього.

Як відомо, колишньому президенту пред’явили звинувачення у "пасивному хабарництві", "незаконному фінансуванні кампанії" та "приховуванні державних коштів". Ніколя Саркозі заборонили контактувати з іншими фігурантами справи, зокрема з бізнесменом Зіядом Такеддіном, а також з колишнім помічником екс-президента Кодом Геаном та їхніми родичами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-