До лікарні потрапив ще один поліцейський, який займався справою Скрипаля

До лікарні потрапив ще один поліцейський, який займався справою Скрипаля

Укрінформ
У Британії до лікарні з підозрою на отруєння потрапив другий поліцейський, що займався розслідуванням отруєння нервово-паралітичною речовиною екс-шпигуна Сергія Скрипаля.

Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на джерела.

"Другий офіцер має потенційні ознаки отруєння, але вони дуже незначні та зовсім не в таких масштабах, як у офіцера Бейлі (перший поліцейський, що потрапив до лікарні через отруєння - ред.) та Скрипалів", - сказало джерело.

Як зазначається, другий поліцейський має такі симптоми отруєння, як подразнення шкіри. На даний момент він проходить лікування на денному стаціонарі районної лікарні Солсбері - там, де в критичному стані перебувають Сергій та Юлія Скрипалі.

Видання пише, що поки залишається невідомим, як саме отруївся поліцейський, але цілком можливо, що він випадково вступив в контакт з об'єктом, що був повторно заражений.

Пізніше ВВС повідомило, що офіцера Ніка Бейлі виписали з лікарні.

"Нормальне життя для мене, ймовірно, ніколи не буде таким самим", - сказав поліцейський, подякувавши співробітникам лікарні.

Читайте також: ЄС має об'єднатися, щоб протистояти загрозі з боку Росії - Мей

Як повідомлялося, 5 березня у британському Солсбері був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Постраждалі перебувають у критичному стані.

За тиждень після цього британський прем'єр Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння найімовірніше лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", яка розроблена в РФ.

Росія обвинувачення Лондона заперечує. 

Уряд Великої Британії оголосив про депортацію 23 російських дипломатів і припинення контактів з РФ на високому рівні. Росія відповіла на це дзеркальними діями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-