Отруєння Скрипаля: Литва також може вислати дипломатів РФ

Отруєння Скрипаля: Литва також може вислати дипломатів РФ

Укрінформ
Президент Литви Даля Грибаускайте заявила, що розглядає можливість вислання дипломатів РФ через отруєння у Британії Сергія Скрипаля.

Про це повідомляє АР.

"Ми розглядаємо такі заходи", - заявила вона, відповідаючи на запитання, чи може Литва вжити такі ж заходи, як і Британія.

Як зазначається, на саміті Євросоюзу в четвер у Брюсселі Грибаускайте заявила, що пропонує свою повну підтримку уряду британського прем'єр-міністра Терези Мей.

Як повідомлялося, 5 березня в Солсбері був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Постраждалі перебувають у критичному стані.

За тиждень після цього Мей заявила, що відповідальність за отруєння, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", яка розроблена в РФ.

Читайте також: Британська рада оголосила про припинення діяльності в Росії

Росія обвинувачення Лондона заперечує.

Уряд Британії оголосив про депортацію 23 російських дипломатів і припинення контактів з РФ на високому рівні. Росія відповіла на це дзеркальними діями.

Як пише Bloomberg, тепер Мей хоче, щоб інші країни дотримувалися прикладу Британії, засуджуючи Росію та вживаючи заходів проти агентів Кремля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-