Підозрюваний у вибухах в Остіні залишив «зізнання» у телефоні

Підозрюваний у вибухах в Остіні залишив «зізнання» у телефоні

Укрінформ
Підозрюваний у серії вибухів в американському Остіні 23-річний Марк Кондітт, який підірвав себе під час затримання, залишив у своєму мобільному телефоні «відеозізнання».

Про це заявили у поліції, повідомляє "Радіо Свобода".

«...Чоловік, який підірвався, коли до нього наблизилися правоохоронці, залишив у своєму мобільному телефоні «відеозізнання» у вибухах», - йдеться у повідомленні.

У поліції охарактеризували відео як «протест молодої людини з дуже серйозними проблемами». Утім, на думку правоохоронців, у ролику не було ознак, які б вказували на тероризм. 

Як повідомлялося, від 2 березня в Остіні вибухнули чотири пакунки, внаслідок чого загинули щонайменше дві людини, ще четверо були поранені. П'ята посилка вибухнула на складі фірми вантажоперевезень FedEx поблизу Сан-Антоніо в Техасі 20 березня. 

Читайте також: Поліція Техасу з'ясувала ім'я відправника бомб-посилок

У пошуках підозрюваного брали участь сотні поліцейських і агентів ФБР. Уночі 21 березня підозрюваний підірвав себе у машині, коли поліція намагалася його затримати. Його особу встановлено - це 23-річний Марк Ентоні Кондітт. Він був безробітним військовим ветераном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-