Поліція Техасу з'ясувала ім'я відправника бомб-посилок

Поліція Техасу з'ясувала ім'я відправника бомб-посилок

Укрінформ
Правоохоронці американського штату Техас ідентифікували підозрюваного в підриві бомб, замаскованих під поштові відправлення, яким виявився колишній військовий, що проживав неподалік столиці штату.

Про це повідомило в середу американське інформагентство Reuters.

"Підозрюваний був ідентифікований як Марк Ентоні Кондітт з містечка Пфлюгервіль, штат Техас", - зазначається в повідомленні із посиланням на місцеві ЗМІ.

Чоловік, вік якого, за одними джерелами, становить 23 роки, за іншими – 24 роки, був безробітнім військовим ветераном. Він проживав в одному будинку разом з іншими двома чоловіками, які, втім, не потрапили під підозру правоохоронців.

Читайте також: У США відправник посилок-бомб підірвався під час затримання

Поліція кілька днів тому вийшла на слід Кондітта в одному з готелів міста Раунд Рок у Техасі та здійснювала спостереження за ним. У день загибелі правоохоронці вели підозрюваного, який виїхав на своєму автомобілі на північ від міста Остін (столиці штату Техас). Проїхавши близько 30 км, Кондітт зупинився на узбіччі, витягнув вибуховий пристрій та підірвав себе, повідомили в поліції.

"Підозрюваний загинув, його тіло має значні пошкодження після вибуху", - заявив журналістам начальник поліції Остіна Брайан Мелні.

Правоохоронці наразі заблокували рух на вулиці, де проживав підозрюваний, неподалік від першого смертельного вибуху його бомби, що стався 2 березня.

Як повідомляв Укрінформ, протягом останніх 19 днів підозрюваний тероризував мирних жителів штату Техас. Він встиг відправити п'ять посилок з бомбами всередині. Загинуло, щонайменше, дві людини. Слідство продовжується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-