Отруєння Скрипаля: Клімкін розповів про 4D-стратегію Росії

Отруєння Скрипаля: Клімкін розповів про 4D-стратегію Росії

Укрінформ
РФ наразі проводить масовану дезінформаційну кампанію щодо отруєння Скрипаля, засновану на стратегії 4D: заперечення, перекручення, дезорієнтування, залякування.

Про це йдеться у заяві міністра закордонних справ Павла Клімкіна, поширеній прес-службою МЗС.

“Тепер повністю зрозуміло, що Росія не тільки планує, а вже й проводить масовану дезінформаційну кампанію, подібну до тієї, яку вона проводила після збиття MH17, й засновану на своїй відомій стратегії 4D: dismissing, distorting, distracting, dismaying (заперечення, перекручення, дезорієнтування, залякування)”, - зазначив Клімкін, коментуючи зростаючу хвилю російських заперечень та зустрічних звинувачень щодо замаху на вбивство Скрипаля.

Читайте також: Отруєння Скрипаля: Британія готова до міжнародної експертизи газу "Новічок"

Він підкреслив, що Росія бреше в “промислових масштабах”, і наголосив, що єдиний спосіб протистояти цьому – “демонструвати таке ж презирство, яким вони спочатку відповіли Прем'єр-міністрові Великої Британії Терезі Мей, коли вона сказала, що провина, схоже, лежить на Росії”.

Міністр додав, що не можна дозволити брехні, виробництво якої Кремль, за його словами, поставив на “індустріальний потік”, відвернути увагу світу від правди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-