Джонсон обіцяє виявити корумпованих соратників Путіна

Джонсон обіцяє виявити корумпованих соратників Путіна

Укрінформ
Щодо корумпованих росіян, які зобов'язані своїм багатством зв'язкам із президентом РФ Володимиром Путіним, британська поліція може провести розслідування - у відповідь на отруєння екс-розвідника Сергія Скрипаля.

Про це заявив міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон, повідомляє Reuters.

За словами міністра, британське агентство по боротьбі зі злочинністю та група по боротьбі з економічними злочинами розслідують діяльність широкого кола осіб, чиї статки можуть бути пов'язані із російським президентом. Імен він не назвав.

Джонсон також сказав, що він радий підтримці з боку Сполучених Штатів та інших союзників, хоча лишається незрозумілим, чи буде дана скоординована міжнародна відповідь на отруєння російського екс-розвідника.

Читайте також: В Німеччині розчаровані неготовністю РФ співпрацювати у справі Скрипаля

Напередодні міністр закордонних справ Великої Британії закликав світову спільноту до солідарності та єдиної відповіді у зв'язку зі справою про отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки 4 березня у британському містечку Солсбері.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що Росія "із високою імовірністю" є відповідальною за отруєння Скрипаля.

Канцлер ФРН Ангела Меркель рішуче засудила цей напад, серйозно сприйнявши оцінку британського уряду у питанні про відповідальність РФ за цей напад. До неї також приєдналися США, Австралія та інші країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-