Манафорт може отримати довічне ув'язнення

Манафорт може отримати довічне ув'язнення

Укрінформ
Екс-главі передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Полу Манафорту загрожує 305 років в'язниці, а може навіть й більше.

Про це повідомив федеральний суддя, передає CNN.

"Враховуючи характер звинувачень проти підсудного і очевидну вагу доказів проти нього, Манафорт може провести залишок свого життя у в'язниці", - сказав федеральний суддя окружного суду Вірджинії.

Читайте також: Манафорт не визнав свою провину у нових обвинуваченнях

Суддя остерігається, що у Манафорта є фінансові ресурси і міжнародні зв'язки, щоб уникнути суду і залишитися на свободі.

Манафорт отримає тюремний термін в 305 років, якщо його визнають винним за всіма звинуваченнями на суді у Вірджинії 10 липня. Суд у Вашингтоні відбудеться 17 вересня.

Читайте також: Янукович розповів про відносини з Манафортом

Нагадаємо: Манафорт звинувачується в змові проти США, відмиванні грошей і діях як незареєстрованого іноземного агента. Він має численні зв'язки з Росією, тому є центральною фігурою в розслідуванні змови між командою Трампа і Росією на президентських виборах 2016 року.

Він також був радником колишнього екс-України Віктора Януковича і, згідно з обвинувальним висновком, діяв як агент іноземних представників в інтересах уряду України, Партії регіонів і Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-