Манафорт не визнав свою провину у нових обвинуваченнях

Манафорт не визнав свою провину у нових обвинуваченнях

Укрінформ
Колишній високопосадовець, фігурант розслідування щодо втручання Росії у вибори президента США Пол Манафорт не визнав себе винним по іншій кримінальній справі, порушеній проти нього офісом спецпрокурора Мюллера.

Засідання відбулося в четвер, повідомило американське центральне видання The Washington Post.

"Колишній менеджер президентської кампанії Президента Трампа не визнав себе винним у звинуваченнях щодо податкового шахрайства у федеральному суді штату Вірджинія в четвер, де він постав перед суддею по іншій кримінальній справі, яку порушив спеціальний прокурор, що розслідує втручання Росії у вибори 2016 року", - зазначає видання.

Слухання відбулися в окружному суді міста Олександрія (поблизу Вашингтона – ред.). Суддя затвердив рішення залишити Манафорта під домашнім арештом в якості запобіжного заходу, а також продовжувати носити електронний браслет.

Судовий розгляд з журі присяжних по справі проти Манафорта запланований на 10 липня. Очікується, що процес триватиме від восьми до десяти днів, причому присяжні заслухають 20-25 свідків.

Читайте також: Мюллер направив повістку до суду для отримання документів на Трампа та помічників

Пол Манафорт також не визнав себе винним у іншому процесі, який веде федеральний суд у Вашингтоні. Судове засідання по цій справі призначене на 17 вересня.

Адвокати Манафорта намагаються переконати суд, що спецпрокурор Роберт Мюллер не мав повноважень порушувати справу проти колишнього менеджера кампанії Трампа з такими формулюваннями, й таким чином будувати свій захист.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-