Британія назвала умову, за якою бойкотуватиме ЧС-2018 з футболу в Росії

Британія назвала умову, за якою бойкотуватиме ЧС-2018 з футболу в Росії

Укрінформ
Британія може організувати міжнародний бойкот Чемпіонату світу з футболу, якщо з'ясується, що за замахом на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля стояли спецслужби Росії.

Про це повідомляє Daily Mail.

«Англія може організувати координований бойкот чемпіонату світу з футболу, якщо з'ясується, що Росія стояла за спробою вбивства російського подвійного агента Сергія Скрипаля», - йдеться в повідомленні.

Австралія, Польща та Японія можуть приєднатися до Британії, бойкотуючи Кубок світу, якщо розслідування замаху на екс-розвідника приведе до російських спецслужб.

В рамках можливого бойкоту всі політики вищого рівня та офіційні особи публічно відмовляться відвідувати чемпіонат. Також розглядається варіант зняття всієї збірної Британії з ігор, хоча це може призвести до заборони на участь країни в наступному чемпіонаті.

Читайте також: Уряд Британії скликав екстрене засідання у справі Скрипаля

Як повідомлялося, 4 березня 66-річний Сергій Скрипаль і його 33-річна дочка Юлія були знайдені непритомними на лавці в торговому центрі Maltings в Солсбері і госпіталізовані з симптомами сильного отруєння. Зараз вони знаходяться в комі. Крім них, медична допомога була потрібна ще більш як 20 людям.

6 березня глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Лондон відповість рішуче, якщо виявиться, що Росія причетна до отруєння Скрипаля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-