У Німеччині через конверт з порошком евакуювали суд

У Німеччині через конверт з порошком евакуювали суд

Укрінформ
У німецькому Рінтельні (федеральна земля Нижня Саксонія) у вівторок довелося евакуювати співробітників районного суду після того, як вони розкрили конверт з невідомим порошком.

Про це повідомляє радіо NDR.

«Районний суд Рінтельна було евакуйований через можливу отруйну атаку. У вівторок вранці у поштовому відділенні суду було розкрито послання, з якого висипався зеленуватий порошок», - йдеться в повідомленні з посиланням на представника поліції.

Зазначається, що у п'яти осіб після цього були виявлені «клінічні симптоми», в тому числі утруднене дихання і підвищена тривожність. Вони були госпіталізовані. 19 інших співробітників також були доставлені в лікарню для огляду як запобіжного заходу.

Читайте також: Конверт з порошком відправив до шпиталю десяток морпіхів США

Поки невідомо, хто є відправником листа. Фахівці з Державного управління карного розшуку прибули до Рінтельна вдень, щоб вивчити речовину. Експерти мають намір провести хіманаліз в спеціалізованій лабораторії, проте слідчі на основі експрес-тестів вважають, що речовина не є ні біологічно небезпечною, ні радіоактивною і в таких невеликих кількостях не становить серйозної загрози для життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-