Конверт з порошком відправив до шпиталю десяток морпіхів США

Конверт з порошком відправив до шпиталю десяток морпіхів США

Укрінформ
Невідома речовина в конверті, який прийшов на адресу бази Морської піхоти США в Арлінгтоні, спричинила госпіталізацію понад 10 військовослужбовців.

Про це йдеться в серії повідомлень на офіційній твітер-сторінці Корпусу Морської піхоти США, передає Укрінформ.

"Конверт з невідомою речовиною всередині був отриманий за адресою бази Майер-Хендерсон Холл. Персонал у зараженому будинку провів негайні заходи з евакуації будівлі", - зазначається в одному з повідомлень.

"Персонал бази координує зусилля з місцевими групами реагування на небезпечні речовини (HAZMAT) та ФБР. Кільком морським піхотинцям знадобилася медична допомога в результаті цього інциденту", - повідомили в військовому відомстві.

Читайте також: Принцу Гаррі надіслали конверт із білим порошком

При цьому Корпусі Морської піхоти не стали уточнювати деталей інциденту з посиланням на розслідування.

Водночас, деякі деталі розкрили в пожежно-рятувальній службі, яка також взяла участь у локалізації наслідків інциденту. За інформацією рятувальників, місце зараження деактивовано. При цьому повідомляється про госпіталізовано 11 людей. На місці працюють спецпідрозділи ФБР.

Читайте також: Невістку Трампа госпіталізували через лист з білим порошком

База Морської піхоти США Майер-Хендерсон Холл знаходиться в безпосередній близькості від Вашингтона, в районі Арлінгтонського кладовища, де відбуваються захоронення найкращих воїнів та президентів США. Неподалік знаходиться комплекс будівель Пентагону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-