Канада домовилася про вільну торгівлю з країнами Південної Америки

Канада домовилася про вільну торгівлю з країнами Південної Америки

Укрінформ
Канада успішно завершила попередні перемовини про запровадження вільної торгівлі із країнами МЕРКОСУР (Бразилією, Аргентиною, Парагваєм та Уругваєм).

Про це розповіли у міністерстві міжнародної торгівлі Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Як четверте за розміром торговельне об'єднання світу із загальним населенням у 260 млн осіб та ВВП у понад 3 млрд дол, МЕРКОСУР дає можливість канадським компаніям отримати доступ до цих ринків, що швидко зростають, і має потенціал збільшення кількості добре оплачуваних робіт для середнього класу на території Канади», - зазначили у міністерстві.

У відомстві наголосили, що «Канада залишатиметься відданою прогресивному торговельному порядку денному, що створюватиме можливості для усіх, у  тому числі жінок й представників корінних народів».

«Канада віддана прогресивній та диверсифікованій торгівлі, що пріоритезує інтереси середнього класу. Більше торгівлі означає більше зростання, у свою чергу економічне зростання призведе до збільшення кількості робочих місць.

Саме тому уряд продовжує розглядати нові торговельні угоди із світовими ринками, що швидко зростають», - підсумували у міністерстві торгівлі.

Читайте також: Канада обіцяє захищати демократичні права венесуельців

Нагадаємо, минулого року Канада оголосила про початок попередніх перемовин про відкриття вільної торгівлі із Китаєм та приєднання до оновленого Транстихоокеанського партнерства, членами якого є 10 інших держав регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-