На посаді віце-прем'єра Австралії скандального  Джойса змінив Майкл Мак-Кормак

На посаді віце-прем'єра Австралії скандального Джойса змінив Майкл Мак-Кормак

Укрінформ
Фракція Національної партії Австралії у федеральному парламенті обрала своїм новим лідером Майкла Мак-Кормака, котрий, згідно з коаліційною угодою, також обійме посаду віце-прем'єра країни.

Про це повідомляє телекомпанія АВС.

“Я високо ціную покладену на мене відповідальність і виправдаю довіру, прагнучи добиватися кращих результатів. Я - командний гравець, і збираюся досягнути цього з найкращою командою у сільській та регіональній Австралії”, - сказав новий очільник національних.

54-річний Майкл Мак-Кормак був обраний до Палати представників федерального парламенту Австралії у 2010 році, перед тим, як піти у політику, він займався журналістикою і бізнесом.

Читайте також: Віце-прем'єр Австралії йде у відставку через сексуальний скандал

Мак-Кормак замінив на обох посадах Барнабі Джойса, який, як повідомляв Укрінформ, наприкінці минулого тижня оголосив про свою відставку через сексуальний скандал.

Громадськість довідалася, що Барнабі таємно розійшовся з дружиною, не оформивши при цьому розлучення, і завів службовий роман з працівницею свого апарату, яка уже чекає від нього дитину. Пізніше до звинувачень у порушенні Кодексу поведінки держслужбовця додалися звинувачення у сексуальних домаганнях від інших жінок.

Фото: АВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-