Штати запровадили нові санкції проти КНДР

Штати запровадили нові санкції проти КНДР

Укрінформ
Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США оголосив про запровадження санкцій проти однієї фізичної особи, а також десятків підприємств та морських суден, пов'язаних із діяльністю з Північною Кореєю в обхід міжнародних санкцій.

Про це йдеться в офіційному повідомленні американського Мінфіну в п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Зокрема, у списку санкцій США опинився громадянин Тайваню Юнг Юань Тсанг. Крім того, у список включено 27 підприємств, офіційно зареєстрованих у Китаї, Тайвані, Північній Кореї, Панамі, Сінгапурі.

Водночас у "чорному списку" американського Мінфіну опинилися 28 суден під прапорами КНДР, Танзанії, Китаю, Панами, Союзу Коморських островів та кількох міжнародних компаній морських перевезень.

Читайте також: Міністр оборони Британії: Загроза від Росії та КНДР — більша, ніж від тероризму

"Офіс контролю за іноземними активами Міністерства фінансів (OFAC) разом із Державним департаментом США та Береговою охороною США видав це для попередження людей у всьому світі, що в Північній Кореї використовувалися оманливі схеми перевезень, щоб уникнути санкцій", - зазначається в документі. 

При цьому підкреслюється, що подібна практика може створювати суттєвий ризик санкцій проти третіх сторін, причетних до цього, у тому числі страхових компаній, організацій, що реєструють міжнародні судна, судноплавних компаній та фінансових установ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-