У Каліфорнії попередили можливу нову масову стрілянину в школі - ЗМІ

У Каліфорнії попередили можливу нову масову стрілянину в школі - ЗМІ

Укрінформ
Усього через кілька днів кривавої стрілянини в старшій колі у штаті Флорида, на іншому узбережжі Сполучених Штатів, у південній Каліфорнії, могла статися подібна трагедія, яку попередили місцеві служби правопорядку.

Про повідомив у середу американський центральний телеканал новин CBS News.

"Правоохоронці стверджують, що попередили спробу одного з учнів вчинити масову стрілянину в старшій школі південної Каліфорнії", - зазначається в матеріалі.

Зокрема, як поінформували в офісі шерифа округу Лос-Анджелес, охоронець у вищій школі Ель Каміно міста Віттієр затримав "розлюченого учня", який загрожував відкрити вогонь у школі в п'ятницю, всього за два дні після того, як у Флориді сталася кривава стрілянина, що забрала життя 17-ти людей.

Читайте також: Стрілянина у Флориді: нападнику світить смертельний вирок

Пізніше речниця офісу шерифа Ніколь Нішіда повідомила, що в будинку учня під час обшуку було виявлено "багато зброї та боєприпасів".

За інформацією ЗМІ, підозрюваний у південній Каліфорнії має вік 17 років. Він погрожував піти зі школи додому та повернутися зі зброєю після того, як вступив у суперечку із вчителем через використання навушників під час заняття, чого не дозволяється за правилами школи.

Читайте також: Студенти влаштували "лежачий протест" біля Білого дому через стрілянину у Флориді

Поки не уточнюється, яке рішення було прийнято відносно підлітка, як він отримав доступ до зброї та хто є її власником. У цьому зв'язку пізніше в середу місцева влада обіцяє провести спеціальну прес-конференцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-