Москва визнала існування

Москва визнала існування "десятків" поранених і загиблих у Сирії

Укрінформ
В ході недавнього зіткнення в Сирії постраждали десятки громадян Росії і країн СНД, є і загиблі, але це, нібито, не російські військовослужбовці.

Про це заявили в Міністерстві закордонних справ РФ.

"В ході недавнього військового зіткнення, в якому жодним чином не брали участі військовослужбовці Російської Федерації і не застосовувалися штатні технічні засоби, є загиблі громадяни Росії і країн СНД, ... є і поранені - їх кілька десятків. Їм було надано сприяння для повернення в Росію, де ... вони проходять курси лікування в різних медичних установах", - йдеться в коментарі МЗС РФ.

Читайте також: Кремль прокоментував смерть російських найманців у Сирії

При цьому в зовнішньополітичному відомстві заявили, що в Сирії знаходяться "російські громадяни, які поїхали туди з власної волі і з різною метою".

Раніше іноземні ЗМІ повідомляли про загибель понад 200 учасників "приватної військової компанії Вагнера". Вони були вбиті в Сирії під час бою в сирійській провінції Дейр-ез-Зор, біля об'єкта, що знаходиться під контролем антитеророристичної коаліції, очолюваної США. У МЗС Росії відомості про 200 загиблих назвали "дезінформацією".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-