Від Трампа вимагають нових санкцій проти Росії

Від Трампа вимагають нових санкцій проти Росії

Укрінформ
У США три сенатора від Демократичної партії підготували резолюцію, яка вимагає від американського президента Дональда Трампа введення нових санкцій проти Росії.

Про це повідомляє Politico

"Недостатність прояву серйозності, яку адміністрація демонструє в умовах чіткої загрози національній безпеці та ще більш чіткого наміру від Конгресу, викликає занепокоєння і не може далі продовжуватися", - йдеться у заяві сенатора Кардіна.

Зазначається, що сенатори Конгресу США Бен Кардін, Шеррод Браун і Роберт Менендес, які відіграють ключову роль у розробці законодавства щодо санкцій, обурені тим, що в січні адміністрація Трампа вирішила не вводити нові санкції проти Росії після опублікування так званої "кремлівської доповіді".

Як повідомлялося, 29 січня Міністерство фінансів США опублікувало так звану "кремлівську доповідь", в якій перераховані імена наближених до президента Росії Володимира Путіна російських чиновників та бізнесменів. 

Читайте також: Конгрес незадоволений бюджетом Трампа для американської дипломатії

Разом у списку вказано більше 200 прізвищ, з них 96 російських олігархів, чиї статки перевищують суму у понад 1 мільярд доларів США та 114 високопосадовців і керівників державних компаній.

Фото: Jose Luis Magana/AP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-