Катастрофа Ан-148: МОК виділив зону жалоби в олімпійському селищі

Катастрофа Ан-148: МОК виділив зону жалоби в олімпійському селищі

Укрінформ
МОК виділив особливу зону жалоби в олімпійському селищі у Пхьончхані у зв’язку з катастрофою літака Ан-148 у Росії, в якій загинуло більш як 70 людей.

Про це повідомляє DW.

"В олімпійському селищі в Пхьончхані Міжнародний олімпійський комітет виділив особливу зону жалоби і висловив співчуття у зв'язку із загибеллю пасажирів і членів екіпажу російського лайнера", - йдеться в повідомленні.

За інформацією видання "Коммерсант", найвірогіднішими причинами авіакатастрофи вважаються займання в двигуні, несправність датчика швидкості, можливе обмерзання і помилка у пілотуванні. При цьому версію теракту експерти поки що вважають малоймовірною.

Глава МНС Росії Володимир Пучков повідомив про завершення рятувальної операції на місці аварії літака Ан-148 у Підмосков'ї: "Ми констатуємо, що 71 людина, яка знаходилася на борту, загинула".

За словами Пучкова, операція перейшла в стадію пошукової. "Ведеться робота з пошуку фрагментів тіл, організації їх ідентифікації, а також надання допомоги Слідчому комітету з виконання всіх процесуальних дій для виявлення причин катастрофи", - цитує чиновника ТАСС.

Читайте також: В оперативному штабі змінилася версія аварії Ан-148

Адміністрація США висловила співчуття сім'ям загиблих. Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що США "глибоко засмучені трагічною загибеллю людей, які знаходилися на борту літака "Саратовських авіаліній", що виконував рейс № 703".

Як повідомлялося, 11 лютого в Раменському районі Московської області через кілька хвилин після вильоту з аеропорту «Домодєдово» зазнав аварії літак Ан-148 "Саратовських авіаліній". На борту лайнера знаходилися 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

За інформацією МЗС України, громадян нашої країни на борту не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-