Канада допоможе обладнати 20 тисяч класів у Буркіна-Фасо

Канада допоможе обладнати 20 тисяч класів у Буркіна-Фасо

Укрінформ
Протягом наступних чотирьох років Канада виділить на розвиток шкільної освіти у Буркіна-Фасо майже 60 млн дол.

Про це по завершенні у Сенегалі конференції Глобального партнерства заради освіти розповіли у Міністерстві міжнародного розвитку Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Міністр оголосила про виділення додаткових $59,5 млн протягом наступних чотирьох років для покращення системи загальної освіти у Буркіна-Фасо. Тривала підтримка Канадою Міністерства національної освіти й грамотності Буркіна-Фасо полегшує доступ до якісної освіти для молодих жінок та дівчат й розширює можливості дітей і молоді», - запевнили у міністерстві.

У відомстві уточнили, що виділені кошти дозволять збудувати та обладнати близько 20 тис нових класних кімнат. «Освіта є дуже важливою для жінок та дівчат й викорінення бідності. Вона надає їм  шанси реалізувати їхній потенціал. Канадські інвестиції у міжнародні організації, такі як Глобальне партнерство заради освіти, і пряма підтримка допомагають мільйонам молодих людей прокладати шлях до кращого майбутнього для всіх», - сказала міністр міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо.

Читайте також: Канада допоможе Україні розвивати телемедицину

Як повідомляв Укрінформ, раніше Канада оголосила про подвоєння фінансової допомоги, яку вона надає міжнародному благодійному фонду «Глобальне партнерство заради освіти».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-