США розширили список санкцій проти терористів

США розширили список санкцій проти терористів

Укрінформ
Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) міністерства фінансів США оголосив про внесення до списку санкцій через терористичну діяльність однієї фізичної особи та трьох установ з регіону Близького Сходу.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, поширеному американським Мінфіном у середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

У списку, зокрема, зазначений мешканець Сектору Газа Ізмаїл Ханій 1962 року народження. Проти нього застосовані індивідуальні санкції.

Крім того, під обмеження міністерства фінансів США потрапила організація Harakat Al-Sabireen, відома як "Рух Al-Sabireen на підтримку Палестини, а також дві організації, зареєстровані в Єгипті – HASM та LIWA AL-THAWRA.

У міністерстві фінансів Сполучених Штатів пов'язують діяльність цих фізичних та юридичних осіб з терористичною активністю.

Читайте також: США розширили список міжнародних терористів, що підпадають під санкції

Всі фінансові та інші активи цих осіб, які перебувають під юрисдикцією США, будуть заблоковані. Вони також не зможуть користуватися послугами міжнародних фінансових транзакцій, які проходять, у тому числі, через американську фінансову систему. Крім того, треті особи, які матимуть справи з ними, також ризикують потрапити під санкції США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-