ФБР отримало ще одне приватне досьє на Трампа

ФБР отримало ще одне приватне досьє на Трампа

Укрінформ
Розслідування ФБР отримало так зване досьє Ширера щодо втручання Росії у вибори в США та ролі в цьому команди Трампа.

Воно частково може підтвердити достовірність розкритикованої республіканцями доповіді британського екс-розвідника Крістофера Стіла, пише із посиланням на власні джерела британське видання The Guardian.

"Розслідування ФБР щодо можливого втручання Росії в президентські вибори у США 2016 року отримало друге досьє, яке підтвердило деякі твердження, зроблені в досьє колишнього британського колишнього шпигуна Крістофера Стіла", - зазначає видання.

Читайте також: Розслідування ФБР щодо Росії добралося до Facebook – ЗМІ

Друга доповідь складена політичним активістом та колишнім журналістом Коді Ширером, який перебував у близьких колах до Білого дому за часів президента Білла Клінтона в 1990-х роках. На відміну від Стіла, Ширер не має шпигунського минулого, і його спогади, які було частково представлені ЗМІ, спочатку розглядалися скептично.

Проте, розслідування ФБР наразі оцінює подробиці досьє Ширера, зазначає видання. За інформацією одного з джерел, слідчі серйозно розглядають документ. Це може означати, що частина досьє Стіла, яка була розкритикована прихильниками Трампа, підтверджується дослідженнями Ширера.

Читайте також: Трамп готовий під присягою свідчити у справі про втручання Росії у вибори в США

Інформація про нове досьє з'явилася в той момент, як президент Дональд Трамп та ряд республіканських законодавців здійснюють спроби, щоб поставити під сумнів роботу спецпрокурора Мюллера та його команди.

Читайте також: Заступник директора ФБР подав у відставку після критики Трампа - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, слідство ФБР, а також ряд паралельних розслідувань у американському Конгресі встановлюють факти втручання РФ у президентські вибори в Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-