Розслідування ФБР щодо Росії добралося до Facebook – ЗМІ

Розслідування ФБР щодо Росії добралося до Facebook – ЗМІ

Укрінформ
Офіс спеціального прокурора США Роберта Мюллера, який веде розслідування російського сліду в американських президентських виборах провів опитування в рамках слідства принаймні одного співробітника компанії Facebook.

Про це повідомило в п'ятницю американське інформагентство Reuters із посиланням на популярне видання Wired.

"Спеціальний прокурор Роберт Мюллер та його офіс опитали щонайменше одного представника команди Facebook у зв'язку з президентською кампанією Дональда Трампа в 2016 році", - йдеться в повідомленні.

Спілкування з представником відомої соцмережі відбулося в рамках розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах, а також можливої змови команди Дональда Трампа з росіянами, підкреслюється в публікації.

Тим часом, сам Дональд Трамп і його оточення заперечують будь-яку змову. 

У офісі спецпрокурора Мюллера, так само як і в компанії Facebook не відповіли на прохання прокоментувати ситуацію, зазначається в повідомленні.

Читайте також: Трамп готовий під присягою свідчити у справі про втручання Росії у вибори в США

Як повідомляв Укрінформ, керівництво популярних інтернет-платформ соціальних мереж Facebook, Google й Twitter вже було опитано на слуханнях в американському Конгресі в межах слідства, яке встановлює роль Росії під час останніх президентських виборів у США. Зокрема, встановлюється який політичний контент був використаний російською стороною з мето впливу на аудиторію США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-