Трамп готовий під присягою свідчити у справі про втручання Росії у вибори в США

Трамп готовий під присягою свідчити у справі про втручання Росії у вибори в США

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп підтвердив свою готовність під присягою відповісти на запитання спеціального прокурора Роберта Мюллера в межах його розслідування щодо втручання Росії в вибори американського президента.

Про це він сказав під час зустрічі в середу з журналістами в Білому домі, повідомило центральне видання The Hill.

"Я з нетерпінням чекаю цього... Я би зробив це під присягою", - заявив Трамп журналістам у відповідь на запитання, чи має він намір відповідати на запитання команди спецпрокурора Мюллера.

При цьому американський президент сказав, що сподівається зустрітися з Мюлером через два-три тижні. За його словами, вся конкретика цієї зустрічі зараз опрацьовується його юристами.

Читайте також: Розслідування Мюллера підібралося до Трампа - WP

Як повідомляв Укрінформ, напередодні стало відомо про намір спецпрокурора США Роберта Мюллера, який веде "російську" справу, поставити ряд запитань в межах слідства нинішньому президенту Сполучених Штатів.

Читайте також: Кремлівські боти в Тwitter активізувалися на захист Трампа

За інформацією джерел, слідство цікавлять подробиці звільнень радника з питань національної безпеки Майкла Флінна й директора ФБР Джеймса Комі. На думку американських політичних оглядачів, це може свідчити про інтерес Мюллера встановити, чи мали місце з боку президента Трампа наміри втрутитися в розслідування ФБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-