Німецькі політики засудили досліди автоконцернів над людьми і тваринами

Німецькі політики засудили досліди автоконцернів над людьми і тваринами

Укрінформ
Політики німецького федерального уряду засудили проведення автоконцернами дослідів над людьми і тваринами.

Позицію з цього приводу озвучили в понеділок на брифінгу офіційний представник федерального уряду Штеффен Зайберт і представники ряду міністерств, повідомляє кореспондент Укрінформу у ФРН.

«Ці тести над мавпами, а тим більше людьми, неможливо жодним чином виправдати з етичної точки зору. Вони порушують багато критичних питань до тих, хто стояв за цими випробуваннями, на які терміново мають бути надані відповіді», - заявив Зайберт.

Читайте також: Volkswagen і Adidas відкидають звинувачення щодо торгівлі з Кримом

Він також зауважив, що питання виникають не лише етичного порядку, але щодо того, «якою була цільова установка» тих, хто ці тести проводив. 

Представники міністерств також запевнили, що їхні керівники засуджують такі експерименти. У Мінтрансі, зокрема, заявили, що досліди, «які служать не науці, а лише піару, мають бути негайно припинені».

Раніше ЗМІ повідомили про те,  що провідні автоконцерни країни, включаючи Volkswagen, BMW і Daimler, проводили досліди над людьми і тваринами, щоби встановити вплив діоксиду азоту, який виділяється під час роботи дизельних двигунів, на здоров'я людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-