Опозиція закликає владу Канади посилити підтримку України

Опозиція закликає владу Канади посилити підтримку України

Укрінформ
Канаді варто взяти участь у так званому плані Маршалла для України, що передбачає інвестування у різні галузі економіки країни на рівні 7 млрд дол. щорічно.

Таку думку висловив тіньовий міністр закордонних справ Канади Ерін О'Тул, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наші партнери у Європі запропонували український інвестиційний план, що допоможе перебудувати радянську інфраструктуру, водночас протистоячи бюрократичній корупції. Ми закликаємо прем'єр-міністра Трюдо виявити справжнє лідерство на світовій арені, погодившись працювати із нашими союзниками над підтримкою цих важливих інвестицій в Україну», - сказав О'Тул.

Читайте також: Канада намагається переконати США у вигідності вільної торгівлі

Він наголосив, що Канада «завжди була надійним союзником та помічником України».

«Уряд Трюдо повинен вжити нагальних заходів задля надання Україні необхідної дипломатичної, економічної та військової підтримки заради захисту її суверенітету від російської агресії», - підсумував депутат.

Читайте також: Трюдо закликають долучитися до "плану Маршалла" для України

Як повідомляв Укрінформ, під час візиту до Оттави наприкінці минулого року урядової делегації Литви активно порушувалося питання приєднання Канади до багатомільярдного інвестиційного плану, що передбачає виділення щорічно близько 7,47 млрд дол. різним вигодонабувачам в Україні протягом 10 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-