США посилюють контроль для вантажних авіаперевізників з Близького Сходу

США посилюють контроль для вантажних авіаперевізників з Близького Сходу

Укрінформ
Уряд Сполучених Штатів видав розпорядження про запровадження посилених перевірок для шести авіаперевізників з Близького Сходу.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство Reuters.

"Адміністрація з питань безпеки транспорту США (TSA) заявила в понеділок, що вимагатиме від шести перевізників на Близькому Сході проходити посилену перевірку вантажів в рамках зусиль, спрямованих на підвищення глобальної авіаційної безпеки", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: "Талібан" узяв відповідальність за напад на готель у Кабулі

Підвищення рівня контролю стосується п'яти перевізників країн, які здійснюють рейси з семи аеропортів. До цього списку потрапили, зокрема, Egypt Air, яка здійснює рейси з аеропорту Каїра; Йорданські королівські авіалінії RJAL.AM (міжнародний аеропорт Королеви Аліа); саудівський оператор Saudia (міжнародні аеропорти ім. короля Абдул-Азіза та ім. Короля Халіда); компанія Qatar Airways (аеропорт Дохи); перевізник Emirates and Etihad (аеропорти Дубая та Абу-Дабі).

Весь вантаж, що відправляється з цих аеропортів, має бути перевірений та захищений "відповідно до протоколів попереднього перегляду повітряного вантажу". Водночас, у TSA заявили, що більшість таких вимог вже добровільно застосовуються авіакомпаніями по всьому світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-