Кремлівська пропаганда вже перевершила творіння Геббельса – депутат

Кремлівська пропаганда вже перевершила творіння Геббельса – депутат

Укрінформ
Російські ЗМІ вже давно втратили статус медіа та перетворилися на пропагандистську машину, що навіть перевершила творіння міністра пропаганди Третього Рейха Йозефа Геббельса.

Про це написала у Facebook народний депутат, голова Постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз. 

"Російські засоби масової інформації вже давно втратили статус медіа та перетворилися на пропагандистську машину, що навіть перевершила творіння Геббельса. Інформаційні операції Росії на території України, Молдови, а також країн ЄС та США є достатніми підставами для заборони російського мовлення та інформаційної ізоляції Росії для унеможливлення деструктивного впливу на інші країни",  - йдеться у повідомленні.

Із огляду на це Фріз привітала заборону трансляцій програм новин з РФ в Республіці Молдова.

"Відповідні кроки України в цьому напрямку дозволили значно збалансувати ситуацію в інформаційному просторі. Переконана, що рішення офіційного Кишинева призведе до значного покращення ситуації в інформаційній сфері в сусідній державі. Заяви Держдуми РФ з цього приводу вважаю юридично нікчемними та такими, що підтверджують ефективність обмежувально-ізоляційних кроків щодо російської пропаганди та інформаційних операцій", - заявила депутат.

Читайте також: На дебатах у Європарламенті обговорили протидію російській пропаганді

Раніше спікер парламенту Молдови Андріан Канду підписав закон про зміну Кодексу про телебачення і радіо, який забороняє трансляцію в РБ новинних та інформаційно-аналітичних передач з Росії.

У російському МЗС вже заявили про "дискримінацію" російських ЗМІ та пригрозила заходами у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-