Нелегальні мігранти: німецькі та польські спецслужби проводять масштабну операцію

Нелегальні мігранти: німецькі та польські спецслужби проводять масштабну операцію

Укрінформ
У Німеччині у 7 федеральних землях проходить масштабна операція із затримання членів міжнародної банди, яка організувала канал нелегальної міграції сирійців до ФРН через Польщу.

Операція, в якій задіяні німецькі і польські спецслужби, відбувається у середу з раннього ранку, повідомляє федеральна поліція. 

"Близько 170 поліцейських і співробітників спецслужб беруть участь в операції проти підозрюваних у незаконній комерційній діяльності, включаючи іноземців. Проведено обшуки на багатьох об'єктах, є затримані", - інформують правоохоронці.

Спецслужби вийшли на слід угруповання, яке займалося нелегальним перевезенням сирійців до Німеччини через Польщу. Бажаючим потрапити до ФРН оформляли фальшиві туристичні візи, що давало можливість громадянам Сирії легально вилетіти до Польщі.

"Послугами" банди, за найскромнішими оцінками, скористалися не менше 300 осіб. Вартість подорожі для них становила 8 000 євро, уточнює Welt.

Читайте також: Словенська поліція виявила 20 мігрантів у вантажівці, водій - українець

До цього часу проведено 14 обшуків у Берліні та інших містах. Затримано не менше двох осіб, ще три людини заарештовано в Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-