Трамп сумнівається, що свідчитиме перед спецпрокурором Мюллером

Трамп сумнівається, що свідчитиме перед спецпрокурором Мюллером

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп вважає, що навряд чи йому доведеться офіційно давати свідчення спеціальному прокурору Мюллеру в рамках розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Про це він заявив у середу в Вашингтоні, під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Норвегії Ерною Столберг, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Не було жодної змови між кампанією Трампа і Росією або Трампом і Росією – жодної змови", - почав відповідати президент США на запитання репортера, чи готовий він зустрітися зі спецпрокурором в рамках російського розслідування.

Читайте також: Мюллер хоче допитати Трампа щодо втручання РФ у президентські вибори

Трамп зауважив, що це неодноразово підтверджували члени комітетів у Конгресі, які ведуть паралельні розслідування. Він повторив своє переконання, що чутки про змову поширюють "яструби" в Демократичні партії, які хочуть виправдати поразку свого кандидата на виборах.

"Побачимо, як розвиватиметься ситуація. Але коли немає жодної змови, і ніхто не каже про змову на будь-якому рівні, виглядає так, що навряд чи ви взагалі матимете розмову (зі спецпрокурором – ред.)", - зауважив глава Білого дому.

Читайте також: У Білому домі кажуть, що Трамп знову піде на вибори

Як повідомляв Укрінформ, у Сполучених Штатах зараз триває низка паралельних розслідувань щодо втручання Росії у вибори глави держави. Зокрема, розслідування ФБР очолює спеціальний прокурор Роберт Мюллер, крім того, це питання розглядається в кількох комітетах Сенату й Палати представників американського Конгресу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-