Вода в Рейні прибуває - у Кельні припинили судноплавство

Вода в Рейні прибуває - у Кельні припинили судноплавство

Відео
Укрінформ
Рівень води у Рейні продовжує прибувати, що призвело до припинення судноплавства на низці ділянок.

Про це у понеділок повідомляє Rheinische Post. 

  "Рівень води за течією річки Рейн підвищився за ніч у землі Північний Рейн-Вестфалія. У Кельні припинено судноплавство. У Дюсельдорфі найвищий рівень очікується тільки у вівторок", - говориться у повідомленні.

Читайте також: Вода у Рейні піднялася до небезпечного рівня

У Кельні рівень води ще у неділю досягнув позначки 8,49 м, після чого  було прийнято рішення припинити пропуск судів. За ніч води ще прибуло і до ранку вона вже доходила до позначки 8,71 м.

У Дюсельдорфі - 8,18 м При цьому метеорологи прогнозували, що 8-метрову позначку буде подолано лише у вівторок. Тепер вони говорять про те, що протягом понеділка у Кельні рівень може підвищитися до 9 м, у Дюсельдорфі - до 8,30 м. У Бонні рано-вранці у понеділок було зафіксовано 8,17 м. 

Фото: dpa

Паводок фактично зупинив судноплавство на відрізку в 180 км між Дуйсбургом і Кобленцем. Служби перенаправляють воду в припливи і рукави річки, намагаючись понизити таким чином рівень води в основній артерії. 

Причиною паводку стали, як повідомляв Укрінформ, тривалий дощовитий період і помірна температура у районі гірських хребтів, танення снігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-