Трамп назвав фейковими свої низькі рейтинги

Трамп назвав фейковими свої низькі рейтинги

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає, що публікація провідними ЗМІ Сполучених Штатів рейтингів, за якими він отримує низьку оцінку своєї діяльності, є поширенням "фейкових новин" і вкотре звинуватив американські ЗМІ у брехні.

Про це він написав у Тwitter

"Фейкові новини не хочуть говорити про те, наскільки великою й міцною є наша ОСНОВА. Вони показують Фейкові Опитування так само, як і повідомляють Фейкові Новини. Попри виключно негативні повідомлення, у нас все добре - ніхто нас не подолає. ЗРОБИМО АМЕРИКУ ВЕЛИКОЮ ЗНОВУ!", - наголосив глава Білого дому.

Читайте також: Суд США частково зупинив "міграційні" заборони Трампа

Як повідомляв Укрінформ, під кінець року американські ЗМІ публікують результати соціологічних опитувань, порівнюючи довіру населення до президента Трампа в перший його рік на посаді з попередніми главами держави.

Зокрема, у недавно опублікованому дослідженні на телеканалі CNN зазначається, що Дональд Трамп має найгірший рейтинг підтримки (35%) в порівнянні з усіма його попередниками. Наприклад, Джордж Буш-молодший завершив свій перший календарний рік президентства з 86%, Джон Кеннеді мав 77%, Джордж Буш-старший - 71%, а Дуайт Ейзенхауер - 69% виборців, які підтримували його політику. Річард Ніксон, Джиммі Картер, Білл Клінтон та Барак Обама наприкінці свого першого року мали, в середньому, не менше 50%. Найгіршим до цього вважався Рональд Рейган, якому довіряли лише 49% на початковому періоді президентства в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-