Трамп не причетний до економічного зростання у США – аналітик

Трамп не причетний до економічного зростання у США – аналітик

Укрінформ
Аналітик-економіст, колишній високопоставлений радник Білого дому Стів Раттнер заявив у вівторок, що економічне зростання, яке спостерігається на сьогодні в Америці, не має нічого спільного з президентом Дональдом Трампом попри його інтенсивну увагу до цього.

Про це йдеться в повідомленні центрального американського видання The Hill.

"Існує тривале запізнення між тим, коли приходить будь-який новий президент, і коли щось трапляється (в економіці – ред.), тим більше, що він (Трамп – ред.) не прийняв жодних законів", - пояснив свою позицію Раттнер.

Водночас він визнав, що нині відбувається зростання рівня довіри в бізнесі і серед споживачів. "Думаю, ви віддасте належне Дональду Трампу в цьому. Але ці показники щодо робочих місць, цифри зі зростання - вони не мають нічого спільного з Дональдом Трампом", - підкреслив аналітик.

У неділю нинішній президент США заявив у Твітері, що ЗМІ приділяють дуже мало уваги для того, щоб висвітлити позитивні новини про економіку США.

Читайте також: П’ятеро сенаторів закликають до відставки Трампа

"Справи з нашою економікою дійсно йдуть добре - тема, на яку Фейкові Новини витрачають якнайменше часу для обговорень! Фондовий ринок досяг нової рекордної висоти, рівень безробіття зараз найменший за 17 років, й компанії повертаються до США. Дійсно хороші новини, й варто додати багато чого іншого!" - написав президент

Тим часом, опитування The Wall Street Journal / NBC News, оприлюднене в неділю, засвідчило, що 58% американців не підтримують те, як Трамп веде справи на своїй посаді, й лише 38% підтримують президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-