Втручання РФ у вибори: команда спецпрокурора опитала зятя Трампа

Втручання РФ у вибори: команда спецпрокурора опитала зятя Трампа

Укрінформ
Зять і старший радник президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер на початку листопада цього року зустрічався зі спецпрокурором Робертом Мюллером, який розслідує можливе втручання Росії у президентські вибори США в 2016 році.

Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на два джерела.

"Джаред Кушнер зустрівся раніше цього місяця з командою Спеціального радника Роберта Мюллера в рамках розслідування втручання Росії у вибори (президента США - Ред.)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що домінуючою темою бесіди був екс-радник президента з національної безпеки Майкл Флінн, який є ключовою фігурою розслідування.

Як повідомляється, команда спецпрокурора опитувала Кушнера до 90 хвилин. За словами одного з джерел, під час розмови намагалися переконатися, що Кушнер не володіє інформацією, яка виправдовує Флінна.

Читайте також: Російська справа: Мюллера зацікавив "інсайд" від юрисконсульта Трампа - CNN

Адвокат Кушнера Абб Лоуелл заявив, що той "добровільно співпрацював зі слідством і буде продовжувати це робити".

Як відомо, зараз в США проходить розслідування про можливе втручання Росії в американські вибори президента 2016 року. Перші звинувачення в рамках розслідування були пред'явлені в жовтні трьом колишнім співробітникам передвиборного штабу Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-