Російська справа: Мюллера зацікавив

Російська справа: Мюллера зацікавив "інсайд" від юрисконсульта Трампа - CNN

Укрінформ
Слідчі спецпрокурора США Роберта Мюллера, який з'ясовує питання можливої змови команди Дональда Трампа з російським урядом, мають намір допитати його особистого юрисконсульта Дона МакГана.

Він може володіти великим обсягом цікавої для слідства інсайдерської інформації, повідомив у понеділок американський центральний телеканал CNN

"Один із членів адміністрації президента Дональда Трампа, якого заслухають наступним у процесі розслідування щодо Росії, опинився в особливо незручному для нього становищі: він є провідним юристом у Білому домі", - йдеться у повідомленні.

Очікується, що спілкування слідчих спецпрокурора Мюллера з Доном МакГаном відбудеться протягом ближчих тижнів. 49-річний юрист Дональда Трампа був свого роду каналом зв'язку для президента перед тим, як глава Білого дому вирішив звільнити свого радника Майкла Флінна, а також перед звільненням з посади директора ФБР Джеймса Комі, зазначає телеканал.

Читайте також: Втручання Росії у вибори в США: допитали колишнього речника Трампа

"Діяльність МакГана як у кампанії Трампа, так і його центральна роль у Західному крилі (Білого дому – ред.) робить його одним із небагатьох інсайдерів з команди Трампа, які можуть володіти інформацією одразу по кількох напрямах розслідування Мюллера", - підкреслюється в публікації.

Тим часом нагадується, що приблизно в цей самий час офіс спецпрокурора Мюллера поспілкується з іншими представниками з близького кола помічників Трампа. Зокрема, слідство має намір заслухати давнього особистого секретаря Трампа Гоуп Гікс, а також Джоша Раффела, який відповідає на запити преси для старшого радника Білого дому й зятя президента Джареда Кушнера.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-